Zelena magma čudesna je trava sa blagodatima za organizam

Zelena magma patentirane je prirodni dodatak prehrani, a njegov osnovni sastojak je mlado lišće ječma. Taj ječam uzgojen je bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva i sličnih sredstava te podliježe strogim zahtjevima ekološke poljoprivrede. Njegovo lišće bere se u Japanu i dijelu Kalifornije. Za otkrivanje blagodati mladog lišća ječma zaslužan je japanski doktor Yoshihide Hagiwara koji je prije četrdeset godina primjenom posebne tehnologije u proizvodnji upoznao svijet s ovom ljekovitom biljkom.

Zelena magma je među najprodavanijim dodacima prehrani na čemu se može zahvaliti optimalnom omjeru hranjivih tvari. Sadrži aktivne enzime, antioksidanse, minerale, vitamine C i E, gotovo cijeli B-kompleks, devetnaest aminokiselina i klorofil. Za klorofil se zna da ima izuzetno povoljno djelovanje na probavni sustav. Također ima protuupalne i antibakterijske učinke, te osvježava organizam i vrši njegovu detoksikaciju. Kao jedna od velikih prednosti klorofila jest da može na sebe vezati teške metale i tako ih ukloniti iz tijela.

Ova vrsta trave povoljno djeluje na otpornost organizma i njegovu snagu. Uvelike poboljšava probavni proces. Pomaže u borbi protiv alergija, loše krvne slike, reumama te upalama. Neutralizacija kiselosti u tijelu joj je jedna od mnogobrojnih pozitivnih značajka jer ima lužnato svojstvo. Povoljno djeluje na kvalitetu kose i noktiju te kože. Pušači bi je trebali više konzumirati zbog detoksifikacijskih svojstava, a sportaši zbog doprinosa bržem oporavku.

Zelena magma uspješno djeluje i kao stimulans jer može stati uz bok kofeinu i teinu. Blagotvorno djeluje na koncentraciju i pamćenje te revitalizira cijelo tijelo. Može vam uvelike pomoći kod dijete zato jer ubrzava metabolizam te vraća izgubljenu energiju.

Zelena magma dostupna je u obliku praha i tableta te se preporuča svim osobama, nevažno kojeg spola ni dobi. Nemojte je piti s vrućim napitcima jer će u tom slučaju neutralizirati aktivne enzime.

Najnoviji članci

Jabuka ima pozitivne učinke na cijelo tijelo. Konzumiranjem jabuka na dnevnoj bazi činite dobro vašem organizmu i osiguravate priljev ključnih nutrijenata.
Zelena magma je dodatak prehrani koji će vas potpuno preporoditi. Odličan je za dobivanje energije te može djelovati kao stimulans.