Piletina u bijelom umaku s kikirikijem prava je poslastica

Ukoliko se nađete u prilici da je pred vama ovo jelo,možete se sa zadovoljstvom osmjehnuti i znati da vas čeka jedna ukusna, kvalitetna i zdrava bomba. Spoj toplog mekanog mesa, s umakom od laganog vrhnja za kuhanje od samog će početka razveseliti vaše nepce,i probuditi najljepše okuse u vašim ustima. Ispečena sočna piletina izrezana na komadiće najprikladnije oblikovane za mjeru jednog zalogaja uz primjereno doziran umak, je sve što vam treba i što će vas razveseliti. Kikiriki brižno umiješan u glavno jelo,dodati će novi plašt bogatstvu okusa koji vam se nudi na tanjuru,i savršeno upotpuniti cijeli doživljaj. Zadnja,ali ne i najmanje bitna stavka je naravno prilog,uz koji savršeno pristaje skuhana bijela riža.

Osim relativno kratkog vremena potrebnog za pripremu ovog jela, ono za sobom ostavlja još pregršt prednosti. S jedne strane ono je lagano,i ne će opteretiti vaš metabolizam, a opet će vas zasititi i privremeno zadovoljiti vašu nestašnu glad. Namirnice koje upotrebljavate zdrave su, i predstavljaju siguran izvor dnevno potrebnih hranjivih tvari za vaše tijelo. Piletina slovi kao odličan izvor bjelančevina, u kikirikiju ćete dobiti vrlo vrijedne nezasićene masti, a riža je jedan od kvalitetnijih izvora ugljikohidrata.

Kada se sve zbroji,nameće se zaključak da je recept koji držite u rukama savršen spoj kvalitete, lakoće, okusa i umijeća kuhanja fine hrane koji će vam odati najpotrebnije tajne o tome kako postati pravi majstor kuhinje, i razveseliti voljene osobe koje s nestrpljenjem očekuju da se primite tave i ispunite ovaj novi kulinarski izazov stavljen pred vas. Iznenadite svoju obitelj ili prijatelje, pozovite ih na ručak, a na repertoaru neka vam bude piletina u bijelom umaku s kikirikijem. Pružite im nezaboravno uživanje u tom jedinstvenom ukusnom jelu i neka zadovoljni i siti otiđu kući.

Najnoviji članci

Jabuka ima pozitivne učinke na cijelo tijelo. Konzumiranjem jabuka na dnevnoj bazi činite dobro vašem organizmu i osiguravate priljev ključnih nutrijenata.
Zelena magma je dodatak prehrani koji će vas potpuno preporoditi. Odličan je za dobivanje energije te može djelovati kao stimulans.