Miris djetinjstva

Sve ono što zavolimo u djetinjstvu volimo cijeli život. Ono što doživimo u tim radnim danima ostaje zarezano u našim sjećanjima i sjećamo se s čežnjom tih dana. Nerjetno čeznemo upravo za mirisima iz bakine kuhinje, za okusima iz tih davnih dana.

Zbog toga je i nastala stranica Miris djetinjstva na kojoj će se polako ispisati mnogi recepti koje su naše bake spremale. Recepti su prikupljeni na mnogim mjestima, poneki su ipak morali proći neku malu prilagodbu, no u pravilu svi su oni preneseni u orginalu.

Budući da će na stranici biti i neki moderniji recepti, posebnu pažnju skrećem na recepte koji su označeni sa Bakini recepti.


Zavirite na stranice i javite svoje dojmove, a ako imate neki bakin receptić, prosljedite ga na mail te će biti objavljen na stranicama.

Najnoviji članci

Jabuka ima pozitivne učinke na cijelo tijelo. Konzumiranjem jabuka na dnevnoj bazi činite dobro vašem organizmu i osiguravate priljev ključnih nutrijenata.
Zelena magma je dodatak prehrani koji će vas potpuno preporoditi. Odličan je za dobivanje energije te može djelovati kao stimulans.